21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea, în turul secund al calificărilor de la Dubai

Sorana Cîrstea, în turul secund al calificărilor de la Dubai

Sorana Cîrstea (69 WTA) a trecut, sâmbătă, de rusoaica Margarita Gasparyan (107 WTA), cu scorul 6-4, 6-3. Partida a contat pentru primul tur al calificărilor din cadrul turneului Premier de la Dubai.

Românca s-a impus după o oră și 30 de minute de joc. Aceasta a avut nevoie de șase mingi de meci pentru a pune capăt partidei.

În runda a doua, Cîrstea va avea o misiune extrem de dificilă. Ea o va întâlni pe germana Julia Goerges (31 WTA), principala favorită în calificări. Goerges a trecut în primul tur de italianca Camila Giorgi (100 WTA), scor 6-2, 6-4.

Cîrstea și Goerges s-au duelat de cinci ori de-a lungul timpul, iar jucătoarea din Germania conduce cu 3-2 la meciurile directe.

În turul al doilea al calificărilor de la Dubai este calificată și Ana Bogdan (90 WTA), care o va întâlni pe chinezoaica Shuai Zhang (32 WTA), cap de serie numărul doi.

Turneul de la Dubai se va juca în perioada 17-22 februarie, iar Simona Halep va fi cap de serie numărul 1. Competiția face parte din categoria Premier și este dotată cu premii de $2,643,670.

Citește și: Simona Halep și-a aflat posibila adversară din turul al doilea de la Dubai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS