17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMai rămâne o șansă. Ana Bogdan, înfrângere dramatică cu Alexandrova

Mai rămâne o șansă. Ana Bogdan, înfrângere dramatică cu Alexandrova

Ana Bogdan nu a reușit să aducă cel de-al doilea punct pentru România, sâmbătă, la Cluj. Românca a fost învinsă de rusoaica Alexandrova, scor 5-7, 6-3, 5-7, după un joc de două ore și 26 de minute.

Primul set a fost unul extrem de echilibrat. Cele două combatante au mers cap la cap pe propriul serviciu până la 5-5, când jucătoarea din Rusia a reușit un break. A fost momentul decisiv al primului set, pentru că Alexandrova și-a făcut servicul perfect și a închis setul cu 7-5.

Actul secund a debutat cum nu se putea mai bine pentru sportiva româncă. Aceasta și-a făcut serviciul și a reușit un break care a distanțat-o la 2-0. Însă, rusoaica nu a renunțat și a restabilit egalitatea la doi. La scorul de 4-3, Ana a reușit un break mare, care i-a adus, de asemenea, setul secund, adjudecat cu 6-3.

Luptă pe viață și pe moarte

În setul decisiv s-a dus o adevărată luptă între cele două jucătoare. Ambele și-au făcut serviciul până spre finalul actului, la scorul de 5-6, când din nou Alexandrova a fost mai inspirată și a închis meciul cu un break alb.

În celălalt meci al zilei Jaqueline Cristian şi Veronika Kudermetova se vor întâlni într-un meci care poate fi decisiv pentru calificarea la turneul final.

Citește și: CSM Slatina, perdantă pe teren propriu în fața Dunării Brăila

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS