0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Sport Tenis România, fără Halep, Begu și Niculescu la Fed Cup

România, fără Halep, Begu și Niculescu la Fed Cup

-

Jucătoarele de tenis Simona Halep, Irina Begu şi Monica Niculescu nu vor face parte din echipa României pentru întâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup. Cea mai bine clasată în ierarhia mondială de simplu din lotul convocat este Ana Bogdan.

Conform unui comunicat de presă al Federaţiei Române de Tenis, Florin Segărceanu a convocat pentru partida cu Rusia de la Cluj-Napoca următoarele jucătoare: Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) şi Jaqueline Cristian (209 WTA).

Jucătoarele Irina Bara, Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian au fost nominalizate în premieră în lotul de Fed Cup al României.

Segărceanu a declarat că înţelege dorinţa celor mai bune jucătoare române de a se menaja şi de a-şi urmări propriile interese.

„Jucătoarele trebuie să-şi vadă de propriile interese”

„O să fie un meci foarte greu şi din păcate nu am putut să aducem la lot cele mai bune jucătoare. Pentru mine este o dezamăgire că nu avem cea mai bună echipă, dar trebuie să înţelegem că tenisul este în primul rând un sport individual, iar jucătoarele trebuie să-şi vadă de propriile interese, să-şi vadă de carieră şi să se menajeze”, a spus Florin Segărceanu.

Echipa naţională de tenis a României întâlneşte în zilele de 7 şi 8 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, selecţionata Rusiei în Grupa Mondială a Fed Cup. Meciul contează pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 aprilie. Întâlnirea România – Rusia de la Cluj-Napoca se va desfăşura după următorul program: vineri, 7 februarie – de la ora 16:00; sâmbătă, 8 februarie – de la ora 14:00.

Citește și: Visul australian continuă. Simona Halep, victorie la pas cu Kontaveit

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...