13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, victorie în două seturi şi calificare în şaisprezecimile AO

Simona Halep, victorie în două seturi şi calificare în şaisprezecimile AO

Simona Halep a obţinut, joi dimineaţă, o nouă calificare în şaisprezecimile turneului de la Australian Open. Românca a învins-o fără emoţii pe britanica Harriet Dart, cu scorul de 6-2, 6-4, după un joc care a durat o oră şi 18 minute.

Spre deosebire de meciul cu Jennifer Brady, din primul tur, când Simona a avut de muncă serios în primul set, duelul cu jucătoarea britanică a fost la îndemâna sportivei românce. Chiar dacă partida a debutat cu două break-uri, unul de fiecare parte, campioana de la Wimbledon a luat repede avans. Aceasta s-a distanţat la 5-1, după un joc aproape perfect cu reverul, şi nu a mai întâmpinat probleme până la finalul primului act. A fost 6-2 pentru Simona Halep.

În setul secund, românca a început la fel de bine, iar după 15 minute conducea deja cu 4-0. Însă, jucătoarea britanică nu a renunţat la calificare şi a reuşit să revină în joc. A venit la un singur game în spatele sportivei noastre, 4-5, dar nu a reuşit, în cele din urmă, să trimită setul în prelungiri. S-a încheiat 6-4 pentru Simona Halep, care a obţinut o nouă victorie în două seturi.

Halep şi-a asigurat un cec de 180.000 de dolari australieni şi 130 de puncte WTA.

În şaisprezecimile competiţiei, Simona o va întâlni pe sportiva din Kazahstan, Yulia Putinseva.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS