12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, victorie în două seturi cu americanca Jennifer Brady

Simona Halep, victorie în două seturi cu americanca Jennifer Brady

Tenismena Simona Halep s-a calificat, marţi dimineaţă, în turul al doilea de la Australian Open. Românca a trecut în două seturi de Jennifer Brady, scor 7-6 (5), 6-1, după un meci destul de dificil. Primul act a fost în special mai greu, Simona reuşind să recupereze două break-uri exact în momentele cheie.

Primul set a fost unul extrem de animat. Jucătoarea americancă a început meciul cu un break. Cele două adversare au mers cap la cap până la 4-3, când Simona a reuşit rebreak-ul şi a egalat situaţia. Când setul mergea spre tibreak, Brady a izbutit un alt break, prin care a preluat conducerea, 6-5. Nu s-a încheiat aici setul, deoarece Simona a revenit spectaculos pe serva adversarei şi a dus setul în game-ul decisiv. În tibreak, Halep s-a desprins la 4-2 şi nu a mai cedat iniţiativa până la final. A fost 7-5 pentru campioana de la Wimbledon.

Setul secund a fost total diferit de primul. Simona a câştigat rapid pe setul advers şi a dus scorul la 3-1 în favoarea sa. Au urmat apoi încă două break-uri, suficiente pentru ca jucătoarea noastră să încheie setul cu 6-1 şi să se califice în turul doi de la Australian Open.

În faza următoare, campioana de la Wimbledon se va duela cu învingătoarea dintre japoneza Misaki Doi şi britanica Harriet Dart.

Citeşte şi: Tenis de masă / România întâlneşte Italia în semifinalele de la Gondomar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS