Acasă Sport Tenis Premii totale de 49,1 milioane dolari la Australian Open 2020

Premii totale de 49,1 milioane dolari la Australian Open 2020

-

Openul Australiei la tenis, primul turneu de Mare Şlem al sezonului, va oferi premii în valoare totală de 49,1 milioane dolari americani, informează Agerpres. Este vorba despre o creştere cu 13,6 % faţă de ediţia precedentă.

Campionii din 2020, la masculin şi feminin, vor pleca acasă cu câte un cec în valoare de 2,84 milioane dolari. Finaliştii vor încasa câte 1,42 milioane dolari.

Semifinaliştii vor fi recompensaţi la rândul lor cu câte 719.000 dolari. Jucătorii de pe tabloul principal eliminaţi în primul tur vor primi câte 62.000 dolari.

Nici jucătorii şi jucătoarele care vor părăsi turneul de la Antipozi după primul tur al calificărilor nu vor pleca acasă cu mâna goală. Ci cu câte un cec de 13.800 dolari, o creştere de 33% faţă de ediţia precedentă.

Australian Open 2020 va avea loc în perioada 20 ianuarie – 2 februarie. Campionii en titre sunt japoneza Naomi Osaka, la feminin, şi sârbul Novak Djokovic, la masculin.

Citește și: Bianca Andreescu a spus pas turneului de la Auckland

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. Un producător depinde de Italia

Cum se descurcă un antreprenor din Dolj, care are 70 de salariați, iar activitatea sa depinde, în foarte mare măsură, de furnizori și clienți din Italia. „Salariile trebuie plătite. Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la stat!“, spune antreprenorul care produce încălțăminte la Segarcea, pentru un brand internațional, cu sediul în Italia.

COVID-19. Marea provocare a spitalelor vechi: circuitele pentru pacienți

În lupta împotriva răspândirii COVID-19, cele mai mari probleme cu care se confruntă spitalele sunt protejarea pacienților infectați de cei neinfectați și protejarea cadrelor medicale....

„Pistolarul“ din 1 Mai, condamnat a doua oară

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, săptămâna trecută, să condamne la 5 ani și 9 luni de închisoare un bărbat de 34 de ani, din comuna Breasta.