10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, debut perfect la Turneul Campioanelor

Simona Halep, debut perfect la Turneul Campioanelor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor. Câştigătoarea de la Wimbledon a trecut în primul meci din Grupa Violet de Bianca Andreescu, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3. Victoria Simonei a fost obţinută după două ore şi jumătate de joc.

Primul set al meciului a fost controlat de jucătoarea canadiană. Chiar dacă în primele şase game-uri se înregistrau nu mai puţin de cinci break-uri, Bianca s-a distanţat în cele din urmă şi s-a impus în primul act cu 6-3. A urmat un set secund extrem de echilibrat, în care ambele jucătoare au luptat pentru fiecare minge. S-a intrat în tibreak, iar Simona a avut câştig de cauză. Românca a condus pe întreaga perioadă a tibreak-ului şi a avut trei şanse de a închide setul. S-a încheiat 8-6 pentru Halep, care a reuşit să trimită meciul în decisiv.

În ultimul set, Simona şi-a impus clar jocul şi nu i-a mai acordat nicio şansă adversarei. A fost 6-3 în favoarea jucătoarei din România, care şi-a început aventura la Turneul Campioanelor cu o victorie.

În celălalt meci al Grupei Violet, Elina Svitolina a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6 (12), 6-4.

Următorul meci al Simonei va fi împotriva jucătoarei din Ucraina, Elina Svitolina. Duelul se va disputa miercuri, nu mai devreme de ora 12.30.

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează şi: Liga Elitelor / Victorie importantă pentru „leii“ lui Bon la Arad

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS