16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală de la Hiroshima

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală de la Hiroshima

-

Mihaela Buzărnescu s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Hiroshima. Românca a învins-o în optimi pe nipona Kurumi Nara, cu scorul de 7-6 (1), 7-5.

În primul act, Buzărnescu a fost condusă cu 2-0, 4-1 şi 5-2, dar a reuşit să revină şi să egaleze la cinci. În cele din urmă, s-a ajuns la tibreak, iar Miky s-a impus fără drept de apel, cu 7-1.

În setul secund, jucătoarea româncă s-a desprins la 4-2, după ce salvase două mingi de break, dar imediat şi-a pierdut serviciul şi a fost egalată, 4-4. În cele din urmă, setul a fost adjudecat de Mihaela, cu 7-5.

Românca şi-a asigurat un cec de 5.900 de dolari şi 60 de puncte WTA. În sferturi o va înfrunta pe belgianca Alison Van Uytvanck.

Articol scris de Tibi Cocora

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.