Acasă Sport Tenis Halep a declarat forfait pentru Zhengzhou

Halep a declarat forfait pentru Zhengzhou

-

Jucătoarea de tenis Simona Halep este accidentată la glezna stângă şi a declarat forfait pentru turneul de la Zhengzhou. Turneul din China va începe pe 9 septembrie, informează Agerpres.

Accidentarea de la glezna stângă a făcut-o pe Simona Halep să abandoneze în meciul cu jucătoarea cehă Marie Bouzkova, disputat pe 10 august la Toronto. La Cincinnati, ea a fost eliminată de viitoarea câştigătoare a competiţiei, Madison Keys.

La US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, a cedat în turul secund în faţa americancei Taylor Townsend.

Fostul lider mondial are în continuare dureri. De aceea, Halep a declarat forfait pentru Zhengzhou, turneu aflat la prima ediţie.

„Simt în continuare dureri la gleznă. Staff-ul meu medical m-a sfătuit să nu joc săptămâna viitoare”, a declarat Halep, potrivit unui comunicat postat de WTA. Ea a spus că şi-ar fi dorit să joace la Zhengzhou, oraş unde nu a mai fost. Halep speră să fie prezentă la ediţia de anul viitor a turneului.

După ce românca a declarat forfait, jucătoarea cehă Tereza Martincova este calificată direct pe tabloul principal.

ȘTIRI VIDEO GdS

FRF va permite consumul de bere pe stadioanele din România

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le-a dat o veste îmbucurătoare microbiştilor din România. FRF doreşte permiterea consumului...

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.