Acasă Sport Tenis Andreea Cristina Mitu, victorioasă la Wanfercee-Baulet

Andreea Cristina Mitu, victorioasă la Wanfercee-Baulet

-

Jucătoarea de tenis Andreea Cristina Mitu a cucerit, duminică seară, titlul în proba de simplu a turneului ITF de la Wanfercee-Baulet (Belgia), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. Sportiva noastră a învins-o în finală pe austriaca Sinja Kraus în două seaturi, scor 6-4, 6-3.

Mitu (27 ani), aflată pe locul 1.026 în clasamentul WTA, a jucat în Belgia primele sale meciuri de simplu din acest an, informează Agerpres.

Andreea Mitu, care a ocupat locul 68 în clasamentul WTA după ce a atins optimile de finală la Roland Garros, în 2015, a trecut în primul tur la Wanfercee-Baulet de Corina Mader (Elveţia), cu 6-4, 7-5. În optimi a învins-o pe rusoaica Anastasia Şaulskaia, cu 6-1, 6-2, în sferturi a dispus cu 6-1, 6-1 de belgianca Eliessa Vanlangendonck, iar în semifinale s-a impus cu 6-2, 6-4 în faţa britanicei Emily Arbuthnott.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.