Acasă Sport Tenis Olaru şi Yang, în sferturi la Bronx Open (WTA)

Olaru şi Yang, în sferturi la Bronx Open (WTA)

-

Perechea alcătuită din jucătoarea de tenis Raluca Olaru şi chinezoaica Zhaoxuan Yang s-a calificat, luni, în sferturile turneului Bronx Open (WTA), de la New York, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Cele două s-au impus cu 6-1, 6-3 în faţa cuplului Desirae Krawczyk (SUA) / Alicja Rosolska (Polonia).

Olaru şi Yang au obţinut victoria în 64 de minute, informează Agerpres.

Olaru şi Yang şi-au asigurat un cec de 1.820 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu. Vor juca în sferturi contra perechii câştigătoare din meciul Shuko Aoyama (Japonia)/Aleksandra Krunic (Serbia) – Nadia Kicenok (Ucraina)/Laura Siegemund (Germania).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.