5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep este în sferturile de finală ale turneului de la Rogers Cup

Simona Halep este în sferturile de finală ale turneului de la Rogers Cup

Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Rogers Cup (Toronto, Canada), vineri, după ce a învins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova (198 WTA), scor 6-2, 6-1. Partida a adurat o oră şi şase minute. A fost a cincea victorie pentru Simona Halep din cele opt confruntări directe cu Svetlana Kuznetsova.

În sferturile de finală de la Rogers Cup, Simona Halep se va duela cu învingătoarea din partida Marie Bouzkova (91 WTA) – Jelena Ostapenko (82 WTA),potrivit www.wtatennis.com.

Simona Halep: Cred că am jucat foarte bine şi totul mi-a mers cum trebuie

„A fost mult mai bine decât ieri (n. red. – miercuri). M-am simţit mai bine pe teren, am simţit mai bine mingea. E mereu frumos să joc contra Svetlanei. Cred că am jucat foarte bine şi totul mi-a mers cum trebuie”, a declarat Simona Halep, pe teren, la finalul meciului din optimile Rogers Cup.

Ulterior, Halep a vorbit despre condiţiile meteorologice în care s-a disputat partida, dar şi despre starea sa fizică: „Îmi place să joc pe vânt, deşi e frustrant pentru amândouă. Simt că lovesc bine mingea pe vânt. Sunt puţin obosită, dar poate e şi firesc după această pauză lungă. Poate o să fie mai bine mâine”

În final, deţinătoarea titlului de la Rogers Cup, cucerit în 2018, a declarat că doreşte să repete performanţa de anul trecut. Ea vrea să îşi apere trofeul şi, implicit, punctele în ierarhia WTA: „Îmi place foarte mult să joc aici, am avut mereu rezultate bune. Sper să repet aceste rezultate şi să merg până la capăt”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS