13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBouzkova, adversara Simonei Halep în sferturile de finală de la Toronto

Bouzkova, adversara Simonei Halep în sferturile de finală de la Toronto

Simona Halep se va confrunta în sferturile de finală de la Toronto cu cehoaica Marie Bouzkova, de 21 de ani. Adversara Simonei este în cel mai bun moment al carierei, fiind pe locul 91 WTA. Meciul se va desfăşura sâmbătă, în jurul orei 4.00 (ora României).
În calificări Bouzkova a trecut de sârboaica Jovana Jaksic şi americanca Sachia Vickery.
Jucătoarea din Cehia a avut norocul de a evolua în primul tur contra canadiencei de 16 ani care a făcut pereche cu Simona Halep la dublu, Leylah Fernandez, pe care a învins-o cu 6-0, 6-1.
În optimi a provocat însă una dintre surprizele turneului: a eliminat-o pe favorita numărul 7, Sloane Stephens, de care a trecut cu 6-2, 7-5.

Palmaresul Mariei Bouzkova

Marie Bouzkova are 12 titluri ITF, în 16 finale jucate, iar în acest an a jucat prima finală la un turneu WTA 125K, la Guadalajara, unde a fost învinsă de rusoaica Veronika Kudermetova.
Cehoaica a mai ajuns la începutul anului în optimile turneului Premier de la Brisbane, unde pornise tot din calificări.
Jucătorii favoriţi ai Mariei Bouzkova sunt, potrivit unui interviu acordat în 2015, Victoria Azarenka şi Juan Martin Del Potro. Cehoaica a dezvăluit tot atunci că preferă acelaşi mic dejun pe parcursul fiecărui turneu şi că hobby-urile sale sunt studiatul limbilor străine şi schiatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS