Acasă Sport Simona Halep, eliminată la dublu la Rogers Cup

Simona Halep, eliminată la dublu la Rogers Cup

-

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur, în proba de dublu la Toronto. Ea a jucat alături de o tânără canadiancă de 16 ani, Leylah Fernandez, după ce au primit un wild-card din partea organizatorilor.

Cuplul româno-canadian a cedat în trei seturi: 6-1, 3-6 și 5-10 în tail-break-ul decisiv, în fața perechii favorită nr. 7, formată din americanca Nicole Melichar și cehoaica Kveta Peschke, care are 44 de ani, cu 28 de ani mai mult decât Leylah Fernandez.
Simona Halep va debuta miercuri și la simplu la Rogers Cup, direct în al 2-lea tur, împotriva americancei Jennifer Brady, meci programat după ora 19:30.
Românca de pe locul al 4-lea mondial a câștigat turneul canadian de două ori, în 2016 și 2018.

Miercuri dimineață s-a înregistrat încă o mare surpriză: lidera mondială, australianca Ashleigh Barty, deținătoare a titlului la Roland Garros, a fost eliminată în 3 seturi de americanca Sofia Kenin.

Deasemenea, într-un “duel canadian”, Bianca Andreescu a scos-o din luptă pe Eugenie Bouchard.

La Toronto sunt premii totale de aproape 3 milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alertă generalizată în Gorj din cauza coronavirusului

Autoritățile din Gorj mențin un nivel de alertă generalizat, din cauza coronavirusului. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, în ultimele şapte zile...

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...