17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Dulce-i succesul! SCMU Craiova a făcut o treabă bună cu Buzău

Handbal (f) / Dulce-i succesul! SCMU Craiova a făcut o treabă bună cu Buzău

Handbalistele de la SCM Universitatea Craiova i-au făcut debutul fericit lui Costin Dumitrescu pe banca tehnică. Formația olteană s-a impus cu scorul de 28-26 în meciul disputat pe teren propriu cu Gloria Buzău, sâmbătă. Partida a contat pentru etapa cu numărul 20 din Liga Florilor.

Se pare că mutarea realizată în această săptămână a fost de bun augur pentru handbalistele de la SCMU Craiova. Venirea lui Costin Dumitrescu în locul lui Bogdan Burcea a adus un plus de energie pozitivă în echipă și încredere. Acest lucru s-a simțit din plin în disputa de sâmbătă. Buzăul venea în Bănie după trei victorii consecutive și cu un moral total diferit față de gruparea craioveană, dar s-a lovit sâmbătă după masă, practic, de o nouă echipă. Cu un plus mare la capitolul ambiție, oltencele au propus un handbal bun, iar meciul a fost unul interesant pentru cei prezenți la sală. Ambele reprize au fost câștigate la un singur gol de SCMU, care a bifat, spre încântarea tuturor, un succes mult așteptat.

SCMU Craiova: Zoqbi De Paula, Curmenț –  Milosavljevic 8 (1 din 7 m), Mugosa 6 (1 din 7 m), Pașcan 6, Cace 2, Milic 2, Krpez 2, Jipa 2, Bojicic, Malovic, Ghețu, Grigorie, Colac, Tudorică. Antrenor: Costin Dumitrescu.

Buzău: Pijevic 1, Măzăreanu – Moroianu 6 (2 din 7 m), Pal 5 (3 din 7 m), Bucur 5, Zimny 3, Iuganu 3, Iylina 2,  Petrovic 1, Coman, Nicolae, Keita. Antrenor: Daniel Anca.

Pentru SCMU Craiova va urma, în următoarea etapă, un nou joc tot pe teren propriu. În Bănie va veni Corona Brașov, echipă care din sezonul viitor va fi antrenată de Bogdan Burcea.

Citește și: F1 / A devenit o obișnuință! Verstappen, pole-position și în Australia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS