14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Transfer tare la SCMU Craiova! Golgheterul Croației va juca în Bănie

Handbal (f) / Transfer tare la SCMU Craiova! Golgheterul Croației va juca în Bănie

A început reconstrucția pentru sezonul care urmează la echipa feminină de handbal a Craiovei. Cu mai bine de șase luni până la startul noului campionat, clubul din Bănie a făcut cunoscut anunțul cooptării jucătoarei Camila Micijevic! Internaționala Croației, medaliată cu bronz la ultimul Campionat European, va juca din noul sezon în tricoul alb-albastru. Ea va încerca, alături de viitoarele sale colege, să-și ajute echipa la îndeplinirea obiectivelor.

„BUN VENIT, CAMILA MICIJEVIC! Începem săptămâna în forță și avem bucuria să vă anunțăm că SCM Universitatea Craiova aduce un adevărat lider în apărare și un golgheter desăvârșit. Una dintre cele mai importante jucătoare din handbalul european va îmbrăca tricoul alb-albastru.

+În vârstă de 29 de ani, Camila are un CV impresionant. Este una dintre piesele de bază ale naționalei Croației. La Campionatul European a fost una dintre cele mai bune jucătoare și a cucerit medalia de bronz cu reprezentativa țării sale. În cariera sa se regăsesc echipe ca Metz și Paris 92. A câștigat titlul și Cupa în Franța doi ani consecutivi, în 2022 și în 2023. Îi urăm mult succes în Cetatea Băniei. Sperăm ca din vară să reușim să avem parte de performanțe împreună!“, se arată în comunicatul alb-albastru.

Citește și: Super Oana Gavrilă! Românca, la al doilea titlu ITF consecutiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS