17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / La revedere Cupa României! SCMU Craiova, înfrântă în Giuleşti

Handbal (f) / La revedere Cupa României! SCMU Craiova, înfrântă în Giuleşti

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a pierdut meciul disputat în deplasare, în compania formației Rapid București, miercuri, în turul 2 al Cupei României. A fost 34-31 pentru gruparea din Giuleşti, care continuă în Cupă, în timp ce oltencele rămân doar cu obiectivul din campionat.

Partida a fost controlată cap-coadă de Rapid, care şi-a impus jocul încă din prima repriză. După 19-13 la finele celor 30 de minute, în repriza secundă gazdele au lăsat-o mai „moale“, iar Craiova a încercat revenirea. Nu s-a reuşit acest lucru până la ultimul fluier, iar la final tabela a indicat 34-31 pentru Rapid.

Rapid: Dedu, Ciucă – Korsos 6 goluri, (2 din 7 m), O.Konor 6 (1 din 7 m), Raicevic 5 (2 din 7 m), Badea 4, Kassoma 3, Lopez 2, Ostase 2, Gonzalez 2, L.Konor 1, Neesgaard 1, Janjusevic 1, Ilie 1, Tudor, Manole. Antrenor: David Ginesta Montes.

SCMU Craiova: Curmenț, Risovic – Mugosa 9 goluri (2 din 7 m), Milosavljevic 4 (1 din 7 m), Jipa 4, Burcea-Zamfir 4, Milic 3, Cace 3, Pașcan 3, Malovic 1, Bojicic, Colac, Tudorică, Resetar, Grigorie, Ghețu, Colac. Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru SCMU Craiova va urma un meci de totul sau nimic în campionat, cu Vâlcea. Duelul va avea loc pe 21 februarie, în Sala Traian, iar victoria le poate menţine pe craiovence cu şanse la locurile europene.

Citeşte şi: Volei (m) / Am luptat, dar nu am scos nimic! SCMU Craiova a cedat în capitală, cu Dinamo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS