12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (m) / Spectacol, trei puncte și multe goluri! „U“ Craiova a învins la Sânnicolau

Handbal (m) / Spectacol, trei puncte și multe goluri! „U“ Craiova a învins la Sânnicolau

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a obținut, sâmbătă, o victorie extrem de frumoasă și de importantă în deplasarea de la Sânnicolau Mare. Formația olteană s-a impus cu scorul de 42-40, la capătul unui meci de-a dreptul spectaculos, cu multe goluri, dar și cu tensiunea specifică duelului dintre cele două combatante. Partida a contat pentru etapa a 14-a din Divizia A, Seria A.

Universitatea nu venea după o perioadă prea bună, înfrângerile venind pe bandă rulantă în ultima vreme. Chiar și în aceste condiții, alb-albaștrii s-au montat împotriva rivalilor de la Sânnicolau și le-au luat toate punctele, chiar în fieful lor. Astfel, cu acest succes, trupa lui Dumitrescu și Popescu a bifat cea de-a 5-a victorie din acest sezon și și-a consolidat poziția a cincea în clasament, cu 16 puncte.

SCMU Craiova: Dumuță, Gheorghiță – Ianăși 8 goluri, Iovănescu 8, Gușatu 6, Rușeanu 5, Micu 5, Grad 4 (3 din 7 m), Alniți 3, Tudosie 2, Trandafirescu 1, Marinescu, Bârlea. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

Acesta a fost ultimul meci din anul 2023 pentru Universitatea Craiova.

Citește și: Handbal (f) / Pera: „Când ratezi cum am făcut-o noi, e greu să câştigi!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS