14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalConstantin Din: „Este o generaţie foarte bună la U19, se munceşte şi se doreşte“

Constantin Din: „Este o generaţie foarte bună la U19, se munceşte şi se doreşte“

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Constantin Din, apreciază creşterea constantă în joc a echipei naţionale U19 de handbal feminin a României la Campionatul European. Acesta a mai precizat că medalia de bronz obţinută demonstrează că se pot obţine lucruri măreţe.

„Eu consider că este o performanţă, normal. O medalie la un campionat european nu se obţine foarte uşor, ţinând cont că este o competiţie cu foarte multe participante, cu ţări puternice, cu handbal puternic. E o performanţă, desigur. Consider că echipa naţională a României şi-a crescut prestaţia de la meci la meci şi s-a văzut în finală dorinţa de a câştiga. Eu sunt foarte mulţumit, pentru că această medalie a dovedit că, dacă se munceşte şi se doreşte într-adevăr, putem să obţinem lucruri măreţe. Nu ştiu neapărat dacă este o generaţie de excepţie a handbalului feminin românesc, dar este o generaţie foarte bună. Dacă noi cei din handbal avem grijă şi lucrăm conştiincios, serios, cu siguranţă vom avea un viitor frumos“, a spus Constantin Din, citat de Agerpres.

Reamintim faptul că selecţionata României a cucerit medaliile de bronz la Campionatul European de handbal feminin Under-19 – W19 EHF EURO 2023, duminică, în Piteşti Arena, după ce a învins formaţia Portugaliei cu scorul de 39-32 (18-13), în finala mică.

Citeşte şi: Tenis de masă / Echipele U19 ale României luptă azi pentru aur la Europene

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS