16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / SCMU Craiova a pierdut la Zalău, iar echipa lui Tadici pare să „respire“

Handbal / SCMU Craiova a pierdut la Zalău, iar echipa lui Tadici pare să „respire“

Echipa feminină de handbal SCM Universitatea Craiova a pierdut jocul disputat la Zalău, duminică dimineață, scor 34-29 şi ratează şansa de a se apropia de Baia Mare în clasament. De partea cealaltă, Zalăul lui Gheorghe Tadici pare să „respire“ odată cu această victorie, devansând Slatina şi urcând pe un loc de baraj. Partida a contat pentru etapa cu numărul 24 din Liga Florilor.

Prima repriză din Zăvoi a fost echilibrată, iar cele două formaţii au mers cap la cap. Zalăul a fost mai mereu cu un picior înaintea oltencelor, iar la pauză avantajul lor era unul minim, scor 14-13. În partea secundă a început desprinderea pe tabelă, mai ales că jucătoarele Craiovei au irosit câteva atacuri bune, dar şi aruncări de la 7 metri. Gazdele au jucat cu încredere şi „foame“ de puncte, iar victoria le-a revenit la final, scor 34-29.

SCMU Craiova: Curmenț, Șușnea – Krpez 9 (2 din 7 m), Bak 6, Zamfir-Burcea 4, Jipa 4, Ruth 3, Țicu 2, Rocha 1, Vâlcan, Colac. Antrenor: Bogdan Burcea.

Craiova va juca în etapa următoare pe teren propriu cu SCM Vâlcea. Meciul este programat vineri, 12 mai, de la ora 17.00.

Citeşte şi: Mai e un pas până la medalii! SCMU Craiova a făcut un meci fabulos cu Dinamo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS