5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / A venit și portarul mult dorit! Jovana Risovic, de la Krim direct la SCM Craiova

Handbal / A venit și portarul mult dorit! Jovana Risovic, de la Krim direct la SCM Craiova

SCM Craiova continuă să impresioneze pe piața transferurilor! Clubul din Bănie este hotărât să pună punct perioadei de mediocritate a secției de handbal feminin și să readucă echipa acolo unde îi este locul, și anume în fruntea Ligii Florilor și, de ce nu, în Europa.

După ce în perioada trecută au fost anunțate transferurile a patru jucătoare cu experiență, Djurdjina Malovic, Katarina Bojicic, Bojana Milic și Claudia Constantinescu, SCM Craiova a anunțat pe parcursul zilei numele unei alte sportive importante care va îmbrăca tricoul alb-albastru din sezonul 2023/2024, și anume Jovana Risovic! Aceasta evoluează pe postul de portar, vine de la Krim Ljubljana și este una dintre remarcatele ediției din Champions League.

„Bun venit, 𝐉𝐨𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐑𝐢𝐬𝐨𝐯𝐢𝐜́! Sport Club Municipal Craiova anunță că a ajuns la un acord cu portarul Jovana Risovic. În vârstă de 29 de ani, noua noastră jucătoare este vicecampioană mondială cu reprezentativa Serbiei, a evoluat ultima dată la Krim Ljubljana și este una dintre remarcatele actualului sezon de EHF Champions League, fiind etapă de etapă în topul mingiilor salvate. Jovana a mai jucat în cariera sa la următoarele formații: Max-Sport-Nova Pazova, Radnicki Kragujevac, Randers (câștigătoare a Cupei Danemarcei), Kecskemeti și Podravka. Risovic este una dintre cele mai bune handbaliste din lume pe postul de portar și sperăm să aibă parte numai de succese în tricoul echipei SCM Universitatea Craiova“, se arată în comunicatul SCM Craiova.

Citește și: Tenis de masă / Obiectiv îndeplinit! CSU Craiova a promovat în Superligă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS