12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCupa României / Diferența e mare! „U“ Craiova nu a avut ce să-i facă echipei din Suceava

Cupa României / Diferența e mare! „U“ Craiova nu a avut ce să-i facă echipei din Suceava

Echipa masculină de handbal „U“ Craiova a trăit o experiență frumoasă miercuri după masă, în sferturile Cupei României. Gruparea din Bănie a luptat cu CSU Suceava, o formație de primă divizie și a cedat cu scorul de 44-27. Chiar dacă eșecul a fost unul clar, alb-albaștrii au părăsit competiția cu fruntea sus și cu un plus mare la capitolul experiență. Până la urmă, un joc contra unei echipe din Liga Zimbrilor nu este de ici, de colo!

Plecată din poziția de outsider, „U“ Craiova a încercat să se ridice pe cât posibil la nivelul celor de la Suceava, însă fără folos. Oaspeții, mult mai experimentați și mai valoroși, și-au asigurat victoria încă din primele 15 minute, când conduceau la mai bine de opt goluri diferență, 6-14. Tot ce s-a întâmplat pe parcursul partidei a fost ca diferența să tot crească în favoarea vizitatorilor, care la final au obținut o calificare facilă în Final Four-ul Cupei României.

Universitatea Craiova: Laurenţiu Budoiu, Traian Manea, Mihai Iovănescu, Mihai Păun, Vasile Luntraru, Radu Guşatu, Ovidiu Ianăşi, Andrei Bureţa, Ovidiu Nica, Andrei Tudosie, Cătălin Gheorghiţă, Valentin Micu, Marius Iacov, Marian Bouroş, Gabriel Ruşeanu, Sorin Coadălată. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

Pentru „U” Craiova rămâne acum mândria că a participat în sferturile Cupei României și că a avut ocazia să se dueleze cu Suceava, o formație din Liga Zimbrilor.

Citește și: Nicholas Ionel a părăsit turneul de la Split (Croaţia) încă din primul tur

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS