6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Universitatea Craiova a bifat primul succes în play-off-ul tineret al Diviziei A

Handbal / Universitatea Craiova a bifat primul succes în play-off-ul tineret al Diviziei A

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a obținut, joi după masă, un prim succes în cadrul play-off-ului tineret al Diviziei A. Gruparea alb-albastră s-a impus pe terenul formației CSU Poli Timișoara cu scorul de 32-29 și astfel i-a devansat pe bănățeni în clasament.

Chiar dacă nu are șanse de promovare în Liga Zimbrilor, trupa lui Dumitrescu și Popescu încearcă să bifeze cât mai multe jocuri bune și, de ce nu, victorii în acest mini-campionat numit „play-off tineret“. După trei înfrângeri consecutive, soarele „a răsărit“ și în Bănie, oltenii câștigând cât se poate de meritat pe terenul Timișoarei. Chiar dacă prima parte nu a fost una prea bună, iar gazdele au intrat în avantaj la cabine, a venit acea repriză secundă mult dorită și care a făcut ca primul succes al Craiovei să apară. La final, diferența a fost de trei goluri în favoarea Universității Craiova, care privește cu multă încredere și așteaptă duelul cu Constantin Brâncuși Tg. Jiu din sferturile Cupei României.

În campionat nu este timp de respiro, pentru că duminică craiovenii vor avea alt meci de campionat, de această dată pe terenul liderului Sânnicolau Mare. Partida este programată la ora 13.00.

Citește și: Handbal / SCM Craiova încearcă să facă un meci mare cu CSM Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS