20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / SCM Craiova are meci la îndemână în faţa propriilor fani

Handbal / SCM Craiova are meci la îndemână în faţa propriilor fani

SCM Craiova va disputa, duminică seară, de la ora 16.00, un nou meci important din cadrul Ligii Florilor. Formaţia lui Bogdan Burcea va primi vizita codaşei CSM Galaţi, într-un meci din etapa a 15-a, iar cele trei puncte sunt obligatorii pentru a rămâne cu şanse reale în obiectiv. De menţionat că formaţia vizitatoare are un singur punct obţinut în 14 jocuri oficiale.

Gruparea din Bănie părea într-o revenire spectaculoasă de formă, dar a venit acel meci de coşmar de la Baia Mare, unde nimic nu a ieşit, iar rezultatul de la final a fost destul de greu de acceptat. Chiar şi cu acel eşec, oltencele au reuşit să se menţină pe poziţia a 7-a şi să rămână cu capul sus înaintea duelului de duminica aceasta. Micuţa formaţie din Galaţi nu trage prea mari speranţe la menţinerea în prima divizie, dat fiind şi parcursul modest de până în prezent. Unicul rezultat pozitiv a fost înregistrat acum două etape, pe teren propriu, 24-24 cu HC Zalău, o echipă în suferinţă în acest sezon.

Cu o victorie în faţa Galaţiului, SCM Craiova şi-ar asigura locul al 7-lea şi după această etapă şi ar privi cu mai multă încredere derbiul de la Bistriţa, de peste o săptămână.

Citeşte şi: Volei (m) / Gabi Dunăreanu prinde minute la SCMU: „Vreau să mă dezvolt personal şi să fiu titular“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS