13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a pierdut iar cu Tg. Jiu şi a părăsit Cupa României

SCM Craiova a pierdut iar cu Tg. Jiu şi a părăsit Cupa României

SCM Craiova a fost învinsă de formația CSM Tg.Jiu, cu scorul de 36-31 (15-14), duminică, în deplasare, într-un meci contând pentru primul tur al Cupei României la handbal feminin. Formaţia pregătită de Bogdan Burcea a încheiat, astfel, conturile cu Cupa României şi rămâne focusată pe Liga Florilor, acolo unde are un obiectiv de îndeplinit.

Prima parte a meciului a fost echilibrată. Cele două echipe au mers cap la cap, cu fiecare la conducere, iar la cabine s-a intrat cu un avantaj minim de partea gazdelor, scor 15-14. În repriza secundă, gorjencele au luat un avans mai serios, iar Craiova a început urmărirea. Până la final, diferenţa de cinci goluri realizată prima dată la mijlocul reprizei secunde s-a menţinut, iar SCM Craiova a fost nevoită să se declare învinsă.

SCM Craiova: Sousa, Curmenț, Șușnea – Krpez 12, Andrei 6, Bak 4, Cace 3, Rodrigues 2, Rocha 1, Joao 1, Vâlcan 1, Jipa 1, Grigorie, Tudorică. Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru SCM va urma primul meci din campionat pe 2023, în Zăvoi cu SCM Vâlcea. Partida este programată miercuri, de la ora 18.00.

De menţionat că CSM Slatina, cea de-a treia formaţie din Oltenia prezentă în primul tur al Cupei, a câştigat categoric duelul de la Bacău, cu CSM, scor 42-24.

Citeşte şi: România a încheiat turneul amical din Spania cu o victorie în faţa Bahrainului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS