8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCristina Neagu: „Aceste fete care ne-au arbitrat nu ar trebui să arbitreze pe nimeni!“

Cristina Neagu: „Aceste fete care ne-au arbitrat nu ar trebui să arbitreze pe nimeni!“

România a pierdut cu Muntenegru, 34-35, iar Cristina Neagu a răbufnit la adresa brigăzii de arbitri din Austria. Liderul naționalei noastre le-a bătut obrazul celor două austriece care au condus meciul, iar după fluierul de final, la declarații, a răbufnit.

„E al nu știu câtelea meci de la Europeanul care se desfășoară în acest fel. Nu mă interesează că se va spune acum că așa suntem noi românii, că vorbim despre arbitraj atunci când pierdem. Dacă nici acum nu-ți dai seama că eram echipa care merita să câștige, înseamnă că nu ești român sau nu îți pasă de sport! S-a văzut clar pe teren.

Chiar vreau să văd ultima fază. Sunt 99,99% convinsă că jucătoarea din Muntenegru a făcut dublu dribling înainte să scoată 7 metri. Dar bineînțeles că arbitrii nu vor să se uite la video la niciun meci de ale noastre. Eu nu am ce să spun. Azi am luptat din primul în ultimul minut. Echipa a fost senzațională. Meritam să câștigăm. Aceste fete care ne-au arbitrat nu ar trebui să arbitreze pe nimeni!

S-a văzut că din primul minut au arbitrat în felul acesta. Nu am nicio treabă cu Muntenegru, iubesc Muntenegru. Nu e vina fetelor. Dar am fost echipa mai bună.

Azi am fost echipa mai bună și meritam măcar un punct. Am fost echipa mai bună, trebuie să o spun din nou. Dar nu poți juca handbal așa. Putem fi români, neromâni, danezi, dar cu un astfel de arbitraj nu poți juca.

Nu ai cum să joci împotriva unor astfel de decizii. Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi, nu știu ce au arbitrat. Mi-ar plăcea ca arbitrii să se uite la meciuri și să-și vadă greșelile. La meciurile noastre, arbitrii nu se duc să vadă ce s-a întâmplat. La celelalte meciuri, se uită mereu la video.

Eu tot cred că la ultima fază, Itana Grbic a făcut dublu dribling înainte să obțină 7 metri. Arbitrii nu vor niciodată să vadă fazele pe monitor. Și nu înțeleg de ce. Era un meci extrem de important. Consider că nu e corect”, a declarat Cristina Neagu, potrivit Gsp.

Citeşte şi: Florentin Pera: „Pentru mine, jucătoarele mele au câștigat acest meci“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS