16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCristina Neagu: „Dezamăgirea a fost foarte mare la finalul meciului cu Franţa!“

Cristina Neagu: „Dezamăgirea a fost foarte mare la finalul meciului cu Franţa!“

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă din lotul României, a declarat după înfrângerea cu Franța că jucătoarele sunt extrem de dezamăgite în urma rezultatului. Căpitanul tricolorelor a început competiţia europeană din postura de golgeter absolut, cu 264 de goluri de-a lungul ediţiilor la care a participat. După partida cu Franţa, Neagu a ajuns la 272 goluri.

„Nu avem un lot suficient de puternic care să reziste la două meciuri atât de dificile, în trei zile. Am făcut un meci foarte bun în fața Olandei, am fost aproape să luăm punct sau puncte. Dezamăgirea a fost foarte mare, la fel consumul de energie. Știam că ne așteaptă o partidă teribil de grea împotriva Franței.

Nu am intrat învinse de la început, am încercat să facem un meci bun, dar până la urmă s-a văzut și diferența de prospețime și faptul că Franța are un lot mai puternic, a putut să ruleze mai mult decât noi. Pentru noi obiectivul principal rămâne victoria împotriva Macedoniei de Nord și calificarea în grupa principală. Ne vom concentra și vom da totul pentru asta”, a declarat Cristina Neagu, la Digi Sport.

Următorul meci va fi miercuri, de la ora 19:00, cu Macedonia de Nord, pentru calificarea de pe locul 3 în grupele principale.

Citeşte şi: Calculele pentru calificare! Misiune aproape imposibilă în grupele principale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS