22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalFlorentin Pera şi-a ales echipa! Vezi cu ce lot va ataca România Europeanul!

Florentin Pera şi-a ales echipa! Vezi cu ce lot va ataca România Europeanul!

Selecționerul echipei naționale a României, Florentin Pera, a stabilit care sunt jucătoarele pe care va miza la Campionatul European din acest an.

Reprezentativa țării noastre se pregătește pentru participarea la turneul final al Campionatului European din 2022, care va avea loc în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. Selecționerul Florentin Pera a stabilit care sunt cele 18 jucătoare pe care va miza la competiția care se va desfășura între 4 și 20 noiembrie.

Lotul României pentru Campionatul European de handbal feminin: Iulia Dumanska, Daciana Hosu, Diana Ciucă – portari; Alexandra Badea, Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi, Nicoleta Dincă, Sorina Grozav, Alexandra Dindiligan, Crina Pintea, Lorena Ostase, Laura Pristăviţa, Sonia Seraficeanu, Andreea Ţîrle, Cristina Neagu (cpt.), Diana Lixandroiu, Corina Lupei şi Mihaela Mihai.

Selecționerul a fost nevoit să țină cont că jucătoarele sunt obligate de EHF să aibă schema completă de vaccinare împotriva Covid-19, informează Prosport.

Echipa națională a României se va reuni pe 24 octombrie, apoi va merge în cantonament la Cheile Grădiștei. Vor urma două meciuri amicale, cu Ungaria (29 octombrie) şi Germania (2 noiembrie), ambele la Tatabanya.

Pe 3 noiembrie este programată plecarea spre Skopje, unde „tricolorele” vor disputa cele trei meciuri din Grupa C: cu Țările de Jos (5 noiembrie, ora 21:30), Franța (7 noiembrie, 21:30) și Macedonia de Nord (9 noiembrie, 19:00).

Citeşte şi: SCM Vâlcea, victorie mare cu Rapid, în propriul fief

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS