11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM Craiova nu a forțat cu Mioveni, dar și-a îndeplinit obiectivul: victoria!

SCM Craiova nu a forțat cu Mioveni, dar și-a îndeplinit obiectivul: victoria!

SCM Craiova a făcut un meci bun cu Mioveni, una dintre codașele din Liga Florilor, și a câștigat întâlnirea cu scorul de 31-27. Partida a contat pentru etapa a 5-a din Liga Națională și a consemnat cea de-a treia victorie din acest sezon pentru formația alb-albastră.

Practic, diferența dintre cele două echipe s-a realizat în primele 30 de minute, când Craiova a punctat de 19 ori și nu i-a dat nicio șansă adversarei. Mioveniul nu s-a ridicat la nivelul fetelor lui Burcea și nici nu au putut emite vreo pretenție. După pauză, oltencele s-au relaxat mai mult decât ar fi trebuit, iar oaspetele au revenit în joc aproape nesperat. Cu câteva minute înainte de final, Mioveniul mai avea un singur gol de recuperat, dar fetele lui Burcea s-au montat şi s-au detaşat decisiv. La final, diferența de pe tabelă a fost de patru goluri, scor 31-27.

SCM Craiova: Curmenț, Sousa – Cace (2), Samira (2), Grigorie, Șelaru (6), Joao, Rodriguez (3), Ghețu, Țicu, Andrei, Vîlcan, Tudorică, Krpez (11), Jipa, Bak (7). Antrenor: Bogdan Burcea.

În urma acestui succes, SCM a făcut 9 puncte și a urcat până pe locul al 6-lea. În runda viitoare, craiovencele vor avea un meci de foc pe terenul vicecampioanei CSM București.

Citește și: Universitatea Craiova a pierdut la trei goluri duelul de la Oradea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS