24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea, egal cu multe goluri la Bistriţa! Slatina a cedat acasă

SCM Vâlcea, egal cu multe goluri la Bistriţa! Slatina a cedat acasă

SCM Vâlcea a remizat, scor 34-34, pe terenul formaţiei BGloria Bistriţa, în runda a doua a noului sezon din Liga Florilor. De asemenea, CSM Slatina, o altă grupare din Oltenia, a pierdut la două goluri diferenţă disputa cu Baia Mare, de pe teren propriu, scor 22-24.

Celelalte două formaţii olteneşti, SCM Craiova şi Tg. Jiu, au obţinut rezultate diferite. Trupa lui Burcea nu a avut emoţii cu Galaţi, impunându-se cu 29-22, în timp ce Tg. Jiu a cedat pe terenul lui CSM Bucureşti cu scorul de 34-28.

Vâlcea a condus circa 50 de minute, dar a smuls cu greu egalul, graţie golului înscris de suedeza De Jong în min. 59.

Elghaoui 10 goluri, Kovacevic (ex-Gloria) 7, De Jong 5, Glibko 5, Fujita 3, Hansson 2 şi Bucur 2 au marcat pentru vâlcene, în timp ce pentru Gloria au punctat Tamires Morena de Araujo 8 goluri, Nina Zulic 7, Bianca Bazaliu 6, Laura Pristăviţa 4, Sonia Seraficeanu 3, Nicoleta Dincă 3, Zeljka Nikolic (ex-SCM) 3.

De partea cealaltă, Slatina s-a aflat aproape în permanenţă cu unpas în spatele adversarului şi a alergat 60 de minute pentru a întoarce scorul. Acest lucru a fost în zadar, pentru că Baia Mare, echipa mai experimentată, a ştiut cum să gestioneze perfect finalul de joc şi s-a impus, într-un final, la două goluri.

SCM Gloria Buzău şi SCM Craiova au maximum de puncte (6), iar SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti, HC Dunărea Brăila, CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi CS Măgura Cisnădie au câte 4 puncte.

Citeşte şi: De la handbal la … hochei! Alexandru Dedu vrea să fie vicepreşedintele unei alte federaţii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS