7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) | Flori Stanciu şi Ana Paula Rodrigues, fericite după victoria cu Minaur

Handbal (f) | Flori Stanciu şi Ana Paula Rodrigues, fericite după victoria cu Minaur

Echipa feminină de habal SCM Craiova s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, scor 31-24, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare, într-o partidă contând pentru etapa inaugurală din Liga Florilor.

La finalul jocului, antrenorul secund al grupării din Bănie, Flori Stanciu, a fost foarte bucuroasă şi a explicat ce a stat la baza acestui succes extrem de important.

„Ne aşteptam să fie un început greu, aşa cum a fost prima repriză. Dar atât timp cât stăm ca o echipă şi urmăm toate indicaţiile, rezultatul este întotdeauna pozitiv. Cred că apărarea şi poarta, în special, au făcut ca a doua repriză să fie extraordinară. Şi, bineînţeles, un atac disciplinat. Emoţiile nu au fost mari. Va fi un sezon greu, lung, dar nu am nicio emoţie, atât timp cât fetele sunt sănătoase şi vor pune în practică ceea ce lucrăm zi de zi“, a declarat Flori Stanciu.

La rândul său, handbalista Ana Paula Rodrigues a subliniat dorinţa de victorie şi aportul publicului: „Cred că a fost un meci foarte greu, în special în prima repriză. În cea de-a doua parte ne-am făcut treaba mai bine, ne-am desprins şi am câştigat. Sezonul va fi dificil pentru toate formaţiile, pentru că toate sunt bune şi nu va exista ideea de meci uşor. Trebuie să luptăm şi să câştigăm fiecare meci, să strângem cât mai multe puncte. Eu mă simt bine aici, mă bucur de suportul fanilor, care ne-au împins mereu de la spate“.

Citeşte şi: Handbal (f) / SCM Craiova a debutat cu o victorie în noul campionat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS