16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova şi-a ales team-managerul! Sorin Toacsen revine în Bănie

SCM Craiova şi-a ales team-managerul! Sorin Toacsen revine în Bănie

SCM Craiova a anunţat instalarea în funcţia de team-manager al echipei feminine de handbal a fostului mare portar al României, Sorin Toacsen (53 de ani). Campion naţional cu Universitatea Craiova la jumătatea anilor 90, Toacsen va activa din nou în sportul craiovean, după aproape trei decenii. Menţionăm că, în ultimii ani, Toacsen a activat ca director tehnic în cadrul Federaţiei Române de Handbal.

„Sport Club Municipal Craiova anunță faptul că Sorin Toacsen este noul Team Manager al echipei de handbal feminin SCM Universitatea Craiova. Sorin Toacsen a jucat de-a lungul carierei la Universitatea Craiova, cu care a câştigat două titluri naționale și o Cupă a României, la USAM Nimes, HB Montpellier și USDK Dunkerque. A fost declarat cel mai bun portar și cel mai bun jucător din campionatul francez în sezonul 2003-2004, la finalul căruia a fost primit alături de coechipierii săi de președintele Franței, Jacques Chirac, cel care a felicitat echipa campioană.

La echipa națională a României a strâns 250 de prezențe, evoluând pentru ultima dată în 1998. Sorin Tocasen iubește Cetatea Băniei și o consideră ca o a doua casă. Suntem convinși că împreună cu el în staff-ul tehnic echipa de handbal feminin a clubului nostru va reveni acolo unde-i este locul. Bine ai revenit acasă, Sorin!”, se arată în comunicatul clubului SCM Craiova.

Reamintim că de la 1 iunie Costin Dumitrescu şi Grigore Albici nu mai fac parte din staff-ul tehnic al Craiovei.

Citeşte şi: SCM merge înainte, la fel şi Costin Dumitrescu: „Îmi văd de drum la băieţi“ / Exclusiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS