6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalBurcea, dezamăgit de arbitraj, nu de echipă

Burcea, dezamăgit de arbitraj, nu de echipă

SCM Craiova a remizat cu Brăila, 27-27, dar pe finalul întâlnirii am avut parte, din nou, de probleme de arbitraj. Tehnicianul formației craiovene, Bogdan Burcea, a ținut să le mulțumească celor prezenți la Polivalentă și nu a ezitat să „arunce“ cu o mică „înțepătură“ în arbitri. Totodată, acesta a vorbit, pe scurt, și despre duelul ce va urma, de la Rapid, liderul campionatului.

„Le-am spus fetelor că respectul pentru suporterii noștri reprezintă cea mai mare miză. Avem această datorie morală față de cei care vin să ne susțină. Trebuie să le arătăm tuturor că luptăm, că încercăm să prestăm la un nivel cât se poate de bun. Vreau să le mulțumesc celor care au asistat la acest joc. Sunt dezamăgit din anumite puncte de vedere, dar nu și de jucătoarele mele. Ăsta este nivelul de arbitraj. Nu am înțeles multe decizii, dar nu vreau să încep să-mi aduc aminte de anumite lucruri.

Deocamdată acesta este nivelul. Avem multe accidentări și, din păcate, au survenit și la jucătoarele cele mai valoroase. Ne-am dat silința și am făcut un meci bun cu Brăila, o echipă care are în lot jucătoare din Champions League. Avem acum un meci la Rapid care trebuie să ne aducă bucurie, pentru că este sala cu cei mai mulți suporteri în acest moment, iar atmosfera va fi frumoasă. Rapid e prima în acest moment, se luptă la campionat și, cu siguranță, va fi un joc interesant“, a spus Bogdan Burcea.

Citește și: Nu am muncit degeaba! SCM Craiova a tras din greu pentru un punct cu Brăila

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS