10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a reacţionat după ce arbitrii au stricat meciul cu Cisnădie

SCM Craiova a reacţionat după ce arbitrii au stricat meciul cu Cisnădie

-

Arbitrajul a avut un rol important în victoria celor de la Cisnădie la Craiova, scor 25-24, ajutând în dese rânduri formaţia vizitatoare cu mai multe decizii total eronate. Clubul din Bănie a luat atitudine la finalul partidei şi a postat un comunicat prin care cere respect din partea oficialilor FRH.

„Oare a câta oară să mai revedem același „film prost”? Oare a câta oară să mai sufere Craiova? Din nou, maniera de arbitraj a viciat un rezultat al echipei noastre. Domnii Iliescu și Manea și-au jucat rolul foarte bine, au arbitrat așa cum trebuiau să o facă și, iată, rezultatul: o victorie nemeritată a oaspetelor și o nouă accidentare în tabăra noastră. De trei ani de zile ne luptăm cu astfel de decizii. Acesta este respectul pe care îl primește SCM Universitatea Craiova, echipă câștigătoare de Cupa EHF! Suntem formația care am scris istorie pentru țara noastră, însă aceasta este răsplata din partea Federației Române de Handbal.

Cerem din partea FRH doar respect! Respect care lipsește cu desărvârșire. Vrem arbitraje corecte și decizii care să nu afecteze integretitatea sportivelor. Sunt şi oameni care greşesc atât de des şi atât de subiectiv, încât, cu tot respectul, nu mai putem avea încredere în ceea ce se întâmplă în legătură cu arbitrajele. Prin astfel de „reprezentații”, nu faceți altceva decât să iritaţi și să izgoniți oamenii din sălile de sport“, se arată în comunicatul SCM.

Pentru SCMU va urma un meci acasă cu Baia Mare, în Cupa României. Partida este programată vineri, de la ora 18.00.

Citeşte şi: SCM Craiova, eșec dureros cu Măgura Cisnădie! Alexandra Colac s-a accidentat grav

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS