8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbalistele Craiovei și-au făcut treaba cu Deva

Handbalistele Craiovei și-au făcut treaba cu Deva

Meciul Craiovei cu CSM Deva de miercuri seară a fost floare la ureche pentru formația alb-albastră, care a obținut trei puncte importante în Liga Florilor. Nici nu aveam cum să vorbim despre un alt rezultat, având în vedere că oaspetele din Bănie nu au simțit gustul victoriei în 14 etape disputate. În acest duel, SCM s-a impus cu scorul de 33-24 și a urcat pe poziția a 9-a, cu 23 de puncte, la mică distanță de poziția a 6-a, ocupată de Zalău.

Meciul a fost controlat în totalitate de SCM Craiova, care nu a avut nevoie de mult timp pentru a-și impune stilul de joc. Treptat, Cîrstea, Șelaru și Bak și-au făcut treaba pe teren și au dus Craiova la cabine cu un avantaj consistent, de 10 goluri, scor 17-10.

În partea secundă, oltencele au luat piciorul de pe accelerație, iar Deva a început să puncteze pe tabelă. Repriza a fost câștigată, la final, de formația vizitatoare, dar cele trei puncte au intrat în contul Craiovei după 33-24.

SCMU Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Cace (3), Grigorie (1), Șelaru (2), Loken (1), Ghetu (1), Andrei (2), Colac (4), Nica (2), Cîrstea (3), Tudorică (3), Jipa (6), Bak (2), Mincu, Zamfir (3). Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru formația alb-albastră va urma un meci de care pe care la Zalău, undeva în jurul datei de 13 martie.

Citește și: Lejer cu Timișoara! SCMU Craiova adaugă încă trei puncte în clasamentul Diviziei A1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS