13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalUniversitatea Craiova, eşec la Iaşi în primul tur din Cupa României

Universitatea Craiova, eşec la Iaşi în primul tur din Cupa României

Handbaliştii Universităţii Craiova nu au reuşit să acceadă în turul secund al Cupei României, pentru că Politehnica Iaşi a fost o „nucă“ tare pe teren propriu, iar micile detalii de joc au fost în favoarea lor. Trupa lui Cătălin Popescu a cedat în Moldova, scor 40-30, la capătul unui meci echilibrat, care, înspre final, a curs în direcţia gazdelor.

Universitatea Craiova: Pătru, Ciobanu, Gheorghiţă, Ruşeanu, Micu, Codruţ Păun, Matei, Bouroş, Bureţa, Coadălată, Budoiu, Iacov. Antrenor: Cătălin Popescu.

Antrenorul grupării alb-albastre, Cătălin Popescu, a vorbit cu GdS despre ceea ce s-a întâmplat cu exactitate la Iaşi şi s-a arătat dezamăgit de modul în care arbitrii au condus jocul.

„A fost un meci destul de echilibrat, mai ales în prima repriză. În partea secundă, cei de la Iaşi au început să joace mai agresiv, bineînţeles cu acordul arbitrilor. Au făcut foarte multe faulturi dure, unele la intimidare şi nimeni nu a fluierat nimic. Ce-i drept, mi-au lipsit şi cinci titulari, nu am avut lotul complet şi a fost foarte greu să ducem meciul până spre sfârşit, să stăm aproape de ei. Pe final, Iaşiul s-a desprins pe contraatacuri, le-am dat multe mingi şi au profitat la maximum. Dacă aveam toată echipa completă, nici nu se punea problema învingătoarei, dar acum nu avem ce face.

A fost o programare din scurt, în timpul săptămânii şi era normal ca în primul tur să se dispute meciuri între echipe mult mai apropiate geografic, nu să fim nevoiţi să facem o mulţime de km ca să jucăm un meci şi, mai mult de atât, să fim şi dezavantajaţi“, a spus dezamăgit Cătălin Popescu.

Citeşte şi: Adi Vasile, reconfirmat selecţioner, Cristina Neagu se întoarce la naţională

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS