17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova vrea să închidă de tot poarta! Anastasija Babovic va juca în Bănie

SCM Craiova vrea să închidă de tot poarta! Anastasija Babovic va juca în Bănie

SCM Craiova este nevoită să se miște pe piața transferurilor, după problemele de lot din ultima vreme, iar prima mutare a venit chiar astăzi. Gruparea din Bănie s-a înțeles cu portărița Anastasija Babović, o handbalistă tânără cu prezențe chiar în Liga Campionilor.

În pofida vârstei destul de mici, Babovic a jucat deja Champions League cu Buducnost Podgorica, iar în sezonul precedent a evoluat în Ungaria, la Dunaujvarosi.

„Anastasija Babović va evolua pentru echipa de handbal feminin SCMU Craiova, începând cu sezonul 2022-2023. Noul portar al echipei este născut pe 13 decembrie 2000 și are la activ mai multe apariții în Champions League în tricoul formației ŽRK Budućnost Podgorica. De asemenea, Anastasija este componentă a echipei naționalei a Muntenegrului, ocupând locul 6 la ultima ediție a Jocurilor Olimpice“, se arată în comunicatul clubului din Bănie.

Gruparea craioveană se va despărţi astfel, după 4 ani, de bulgăroaica Ekaterina Dzukheva, care a fost portarul titular al SCM Craiova. Alături de Babovic, este certă continuarea la formaţia din Bănie a unei alte portăriţe de viitor, Bianca Curmenţ. 

La finalul turului Ligii Florilor, SCM Craiova ocupă locul 9, cu 17 puncte.

Citește și: SCM Craiova – SCM Vâlcea, capul de afiş al etapei a 14-a din Liga Florilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS