12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalMai aşteptăm pentru promovare! Handbaliştii Craiovei au cedat clar cu Oradea

Mai aşteptăm pentru promovare! Handbaliştii Craiovei au cedat clar cu Oradea

După ce au pierdut la doar două goluri pe terenul echipei SCM Timişoara, scor 40-38, handbaliştii Universităţii Craiova au cedat şi în partida cu Oradea, de pe teren propriu, din penultima etapă a campinatului. Trupa lui Popescu a pierdut la opt goluri diferenţă, scor 41-33, după un meci în care în permanenţă s-a aflat în dezavantaj pe tabelă.

Oradea s-a instalat la conducerea jocului încă din prima repriză, chiar dacă cei de la Craiova s-au mişcat destul de bine. Bihorenii au fost mereu cu un pas în faţa alb-albaştrilor, care au alergat după adversari până la ultimul fluier. La pauză, diferenţa dintre cele două formaţii era de şase goluri în favoarea oaspeţilor, scor 20-14. În partea secundă, meciul s-a echilibrat, Oradea nu a luat un avans mai mare, iar la final s-a impus la şapte goluri.

Dezamăgit de jocul echipei

Antrenorul Craiovei, Cătălin Popescu, a recunoscut că echipa sa nu a jucat nimic în meciul cu Oradea, iar acum îşi doreşte o victorie cu Drobeta, pentru a nu încheia campionatul pe locul patru.

„Am jucat destul de bine în prima parte a meciului, după care nu-mi explic ce s-a întâmplat. Pur şi simplu nu am mai jucat nimic şi nu am avut nicio şansă să ne apropiem de ei. În repriza secundă se desprinseseră şi la zece goluri, apoi au rămas la opt. Adevărul este că nici nu am jucat mai nimic. Mă gândesc că încrederea lor era scăzută după ultimele rezultate şi mai ales că şansele să ne clasăm pe locul al doilea erau infime. Acum, contează să câştigăm la Severin, cu Drobeta, iar Reşiţa să nu bată la Oradea, ca să nu coborâm pe locul al patrulea. Ar fi chiar culmea să ajungem pe patru la finalul acestui sezon, dar rezultatele spun tot. În cele două meciuri cu SCM Timişoara ne-am ratat obiectivul“, a spus Cătălin Popescu, pentru GdS.

Universitatea Craiova mai are un singur meci de disputat în campionatul regulat, sâmbătă, cu Drobeta. Partida se va desfăşura în deplasare, la ora 12.00.

Citeşte şi: SCMU Craiova, perdantă în fața Stelei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS