11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalAm bătut și Kazahstanul, ne-am calificat în grupele principale, dar urmează Norvegia!

Am bătut și Kazahstanul, ne-am calificat în grupele principale, dar urmează Norvegia!

Totul a mers perfect pentru România și în cel de-al doilea joc de la Mondialul din Spania și astfel am obținut, deja, calificarea în grupele principale ale competiției. După „distrancția“ cu Iran, a venit un nou meci bun făcut de fetele lui Vasile, de această dată împotriva Kazahstanului. Diferența nu a fost la fel de mare ca în partida precedentă, dar tot ce contează este că am bifat victoria și am adăugat un plus la moralul echipei înaintea duelului tare cu Norvegia, de marți (ora 21.30). A fost 38-17 cu formația kazahă, care nu ne-a pus probleme în niciun moment al jocului.

Început ezitant, final perfect

Încă din startul partidei am început cu multă încredere, dar câteva ratări au făcut ca scorul să nu capete proporții încă din prima repriză. Sportivele din Kazahstan au rezistat doar o repriză, și aia cu suișuri și coborâșuri, așa că fetele noastre nu au avut prea multe emoții. A fost 14-9 la intrarea la vestiare, iar meciul, la prima vedere, nu era încă jucat. Doar că, a urmat o parte secundă excelentă, în care am eliminat toate greșelile făcute în primele 30 de minute și ne-am distanțat serios în meci. „Tricolorele“ s-au dezlănțuit și au marcat la aproape fiecare atac, făcând ca diferența la final să fie de 21 goluri, scor 38-17.

Chiar dacă la startul Mondialului selecționerul Adi Vasile a declarat că se temea de primele două jocuri, fetele noastre au evitat surprizele, și-au făcut treaba excelent, iar acum așteaptă, încrezătoare, duelul cu Norvegia.

România: Dumanska, Bazaliu, Dincă, Dindiligan, Harabagiu, Hosu, Ilie, Laslo, Moisa, Ostase, Pintea, Polocoșer, Rotaru, Subțirică, Tănăsie, Zamfirescu.

Citește și: Ne cam luăm gândul de la locul 2! Handbaliştii Craiovei au pierdut cu SCM Timişoara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS