6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCătălin Popescu: „Prospeţimea lotului nostru a făcut diferenţa“

Cătălin Popescu: „Prospeţimea lotului nostru a făcut diferenţa“

-

Handbaliştii Universităţii Craiova au obţinut o victorie mare, miercuri, cu Reşiţa (31-29), iar locul al doilea în clasamentul Seriei C, din Divizia A le-a revenit. Acum, pentru a confirma acest succes, băieţii lui Popescu trebuie să învingă şi la Sânnicolau, sâmbătă.

Antrenorul alb-albaştrilor, Cătălin Popescu, s-a arătat încântat de rezultat, dar şi de evoluţia băieţilor şi priveşte cu încredere spre meciurile următoare. Totodată, acesta este de părere că prospeţimea lotului Craiovei a făcut diferenţa în acest duel.

Vezi video cu declaraţiile complete!

Citeşte şi: Mare meci, mare victorie! Universitatea a învins Reşiţa şi a urcat pe doi în Divizia A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident mortal de muncă, „îngropat” de procurori?

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova ar tergiversa soluţionarea unui dosar penal privind un accident mortal de muncă. La acestă concluzie a ajuns soţia unui bărbat care a decedat în septembrie 2017, în urma unui accident de muncă produs întru-un service auto din Podari. De atunci, procurorii au dispus clasarea cauzei de trei ori. Tot de trei ori, instanţa de judecată a întors dosarul la parchet pentru completarea urmăririi penale. Şi asta pentru că, după cum susţin judecătorii, procurorii au ignorat chiar şi o hotărâre definitivă a instanţei de judecată, prin care a fost menţinut procesul-verbal de constatare întocmit de ITM Dolj. Care este concluzia la care au ajuns procurorii de fiecare dată? Mortul a fost de vină!

ȘTIRI GdS