14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalFără niciun fel de emoții! Universitatea Craiova a zdrobit echipa din Drobeta

Fără niciun fel de emoții! Universitatea Craiova a zdrobit echipa din Drobeta

Handbaliștii Universității Craiova au avut parte de un meci facil, sâmbătă, în sala „Ion Constantinescu“, din Bănie. Băieții pregătiți de Cătălin Popescu au zdrobit-o pe AHC Drobeta, cu scorul de 40-27, după un joc controlat în totalitate de la cap la coadă. Partida a contat pentru etapa a 7-a din Divizia A1, Seria C.

Până la pauză oaspeții nu au contat deloc în meci, înscriind doar de opt ori în poarta oltenilor De partea cealaltă, alb-albaștrii au punctat de câte ori au avut ocazia și și-au asigurat un avantaj considerabil chiar după primele 30 de minute, 23-8. La reluare, handbaliștii din Bănie s-au mai relaxat și le-au permis celor de la Drobeta să mai puncteze pe tabelă. Chiar și așa, în ciuda faptului că în repriza secundă a încasat 19 goluri, Universitatea Craiova s-a impus categoric cu 40-27 și a bifat cel de-al patrulea succe stagional.

Universitatea Craiova: Iovănescu (3), M. Păun, Pătru (3), Matei (6), Ianași, Bureta, Gheorghiță, Rușeanu (2), Bouros, Micu (2), Gușatu (4), Florea (1), Codruț Păun (5), Coadălată (3).

Pentru alb-albaștri urmează un nou meci pe teren propriu, cu CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu. Partida este programată la mijlocul lunii noiembrie.

Citește și: Dragan Petricevic, noul selecţioner al naţionalei masculine de baschet

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS