19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalE timpul victoriei! Handbaliştii Universităţii Craiova, obligaţi să învingă Drobeta

E timpul victoriei! Handbaliştii Universităţii Craiova, obligaţi să învingă Drobeta

Handbaliştii de la Universitatea Craiova nu îşi mai permit paşi greşiţi în Divizia A, Seria C, asta după ce în etapele precedente s-au înregistrat rezultate deloc satisfăcătoare. În acest weekend, în etapa a 7-a, băieţii pregătiţi de Cătălin Popescu primesc vizita celor de la AHC Drobeta, una dintre formaţiile care nu emit pretenţii. Partida este programată sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala „Ion Constantinescu“.

Alb-albaştrii nu trec printr-o perioadă foarte bună, iar acest lucru s-a observat şi prin ultimele prestaţii din campionat. Dacă acum două etape SCM Timişoara ne-a ţinut în şah chiar pe teren propriu (35-35), etapa precedentă, la Oradea, lucrurile au fost diferite. Cu mai multe absenţe importante, craiovenii nu le-au putut face faţă adversarilor, care au marcat de câte ori au avut şansa şi şi-au asigurat victoria.

De această dată, unicul gând al Universităţii Craiova este victoria, mai ales că majoritatea sportivilor s-au refăcut, au revenit la antrenamente şi pot fi prezenţi la partida cu Drobeta.

Popescu: „Nu iau în calcul alt rezultat în afară de victorie“

Antrenorul Craiovei, Cătălin Popescu, nu admite ca echipa sa să nu reuşească victoria, chiar dacă oaspeţii vin cu încredere în Bănie după victoria cu cei de la Tg. Jiu, din etapa precedentă.

„Nu ar trebui să avem probleme, mă gândesc doar la victorie. Nici nu iau în calcul alt rezultat. Mă bucur că majoritatea băieţilor s-au refăcut şi au revenit la antrenamente. Doar Mihai Păun nu poate evolua 100%, dar pe Iovănescu, Ruşeanu şi Bouros îi voi putea folosi la acest joc şi de acum înainte. Este un joc la îndemâna noastră, dar nu trebuie să îi neglijăm, pentru că etapa precedentă i-au învins pe cei de la Tg. Jiu. Presiune nu avem, pentru că suntem încă în obiectiv. Au mai fost şi rezultate pe placul nostru, cum ar fi eşecul echipei din Sânnicolau la Timişoara. Se joacă, mai este până la final, dar trebuie, mai întâi, ca noi să ne facem treaba, iar apoi să privim şi în alte părţi“, a spus Cătălin Popescu, pentru GdS.

Citeşte şi: Româncele merg „ceas“ în proba de dublu, la Transylvania Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS