5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVâlcea a trecut de CSM Bucureşti cu un gol înscris în ultimele secunde

Vâlcea a trecut de CSM Bucureşti cu un gol înscris în ultimele secunde

SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o pe campioana CSM Bucureşti cu scorul de 31-30 (15-13), joi seară, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în etapa a patra a Ligii Naţionale de handbal feminin.

SCM a obţinut prima sa victorie cu antrenorul norvegian Bent Dahl la cârmă printr-un gol marcat la ultima fază de spaniola Mireya Gonzalez. A fost o reuşită contestată vehement de gruparea oaspete, care a acuzat faptul că mingea nu a trecut cu toată circumferinţa de linia porţii. Chiar şi aşa, arbitrii au considerat că golul este valabi şi astfel gazdele s-au impus la limită.

Echipa vâlceană a controlat jocul în cea mai mare parte a meciului, „tigroaicele“ neaflându-se în niciun moment în avantaj.

După 15-13 la pauză, echipa de pe malul Oltului s-a desprins la patru goluri, 18-14, dar ultimul sfert de oră a fost foarte echilibrat, cu formaţia gazdă având de fiecare dată avantaj minim.

Pentru SCM au înscris Zeljka Nikolic 7 goluri, Kristina Liscevic 6, Irina Glibko 5, Mireya Gonzalez 5, Asma Elghaoui 4, Daria Bucur 2, Olga Gorşenina 1, Cristina Florica 1.

Cristina Neagu a marcat nu mai puţin de 15 goluri pentru CSM Bucureşti, celelalte fiind reuşite de Elizabeth Omoregie 5, Malin Aune 4, Emilie Arntzen 2, Barbara Lazovic 2, Alexandra Dindiligan 1, Yvette Broch 1.

Citeşte şi: Volei / România a încheiat pe locul 6 Mondialul U18

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS