9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova păstrează contactul cu primele locuri! Debut perfect în fața propriilor fani

SCM Craiova păstrează contactul cu primele locuri! Debut perfect în fața propriilor fani

SCM Craiova a debutat perfect în fața propriilor suporteri în noul sezon. După mai bine de un an și jumătate departe de iubitorii de handbal din Craiova, handbalistele din Bănie au făcut un meci excelent cu Mioveni și au bifat o primă victorie în Liga Florilor 2021/2022, scor 25-18.

Prima repriza a fost una la discreția formației gazdă, chiar dacă începutul a fost echilibrat. S-a mers cap la cap doar în primele 10 minute, apoi alb-albastrele au preluat conducerea pe tabelă și nu au mai cedat inițiativa până la final (14-9). Melanie Bak, noua sportivă a Craiovei, împreună cu Ana Maria Țicu au făcut o echipă de pomină în prima parte și au contribuit decisiv la majoritatea fazelor de poartă. De asemenea, acestea au și marcat în total 7 din cele 14 puncte. O remarcăm, totodată, și pe Roxana Cîrstea, care a punctat de trei ori în prima repriză.

În repriza secundă jocul a mai scăzut în intensitate, iar diferența pe tabelă nu a mai crescut foarte mult. Oltencele au fost mereu cu un pas și jumătate în fața adversarelor, iar la final s-au putut bucura de o victorie total meritată, scor 25-18.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț Cace (1), Șelaru (2), Loken, Adespii (2), Țicu (6), Andrei (1), Nica (3), Cîrstea (4), Tudorică, Țăcălie, Jipa, Bak (7), Mincu, Zamfir.

Pentru SCM este un start foarte bun de campionat, cu 4 puncte în primele două etape, mai ales că remiza a venit pe terenul uneia dintre cele mai puternice formații din Ligă, SCM Vâlcea.

Pentru echipa lui Burcea urmează o deplasare pe terenul formației din Deva.

Citește și: Djokovic și Medvedev, finaliștii US Open 2021

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS