7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalBogdan Burcea: „Un meci al ambiţiilor, pe care trebuie să îl tratăm cu seriozitate maximă“

Bogdan Burcea: „Un meci al ambiţiilor, pe care trebuie să îl tratăm cu seriozitate maximă“

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova debutează pe teren propriu în noul sezon competiţional din Liga Florilor. Gruparea din Bănie va întâlni sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă, formaţia CS Mioveni, una dintre echipele care au evitat in extremis retrogradarea sezonul precedent, la baraj. Duelul va fi extrem de important, mai ales din prima faptului că oltencele revin în faţa propriilor suporteri după o pauză de mai bine de un an şi jumătate. De asemenea, pentru Craiova urmează o serie de jocuri accesibile, din care se pot obţine puncte bune.

Trupa lui Bogdan Burcea a avut parte de un start de campionat aşa cum puţini îşi puteau imagina: egal pe terenul celor de la SCM Vâlcea, 29-29. A fost un meci de „pus în ramă“, în primul rând din prisma evoluţiei jucătoarelor, mai ales că, în urmă cu o săptămână, cedaseră clar în faţa aceleiaşi echipe, în Cupa României. Acum, moralul sportivelor este unul ridicat, iar victoria în meciul cu Mioveni este singurul gând.

În cadrul unei conferinţe de presă, Bogdan Burcea, tehnicianul echipei, a prefaţat duelul cu Mioveni şi a vorbit despre reuşita fetelor sale de la Vâlcea. De asemenea, Bogdan îşi doreşte ca suporterii să revină la Polivalentă şi să susţină echipa încă de la primul meci de pe teren propriu.

Vezi video!

Citeşte şi: O nouă notă de plată! Gheorghe Tadici, suspendat 8 etape pentru insultele la adresa jucătoarelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un mort și doi răniți într-o explozie neurmată de...

O femeie a murit și alte două persoane au...

ȘTIRI GdS