19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalLecţie de handbal! SCM Craiova, fără nicio şansă cu Vâlcea, în Cupă

Lecţie de handbal! SCM Craiova, fără nicio şansă cu Vâlcea, în Cupă

Handbalistele de la SCM Craiova au început noul sezon cu un meci în Cupa României, împotriva vicecampioanei SCM Vâlcea, iar rezultatul final nu este deloc pe gustul nostru. Fetele pregătite de Bogdan Burcea au cedat fără drept de apel, scor 34-25, în faţa unei echipe vizibil mai valoroasă, dar şi mult mai bine închegată. Deocamdată, Craiova se află încă în perioada de pregătire şi de cunoaştere, după ce în această vară s-a schimbat destul de mult lotul.

Meciul a început cu multă încredere de ambele părţi, iar cele două formaţii au jucat cu tupeu atât în ofensivă, cât şi în defensivă. Chiar dacă oltencele au marcat primele, Vâlcea s-a desprins, apoi, pe tabelă şi a fost de neoprit până la final. Craiova a ţinut ritmul doar până la scorul de 7-6, moment în care echipa lui Goran Kurtes a luat avans şi s-a ajuns clar la 17-8. La finalul reprizei, Vâlcea conducea cu 19-11.

În partea secundă, meciul s-a reechilibrat, dar nu şi scorul pe tabelă. Gruparea din Bănie a încercat să fie mai agresivă, să pună presiune mai mare la poarta Dacianei Hosu, dar totul le-a mers perfect vâlcencelor. Scorul nu a mai căpătat proporţii până la final, iar SCM Vâlcea s-a impus cu 34-25.

SCM Vâlcea: Hosu, Elghaoui (7), Levchenko (1), Klikovac (1), Gorshenina, Nikolic (7), Glibko (5), Dache (2), Roch, Marin, Liscevic (2), Rus, Stamin (1), Lupei, Dăscălete, Gonzalez (8). Antrenor: Goran Kurtes.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ, Cace, Şelaru (1), Adespii (1), Loken (1), Ţicu (4), Colac, Nica (3), Cîrstea (2), Tudorică (1), Jipa (1), Bak (7), Mincu, Zamfir (4), Andrei. Antrenor: Bogdan Burcea.

În faza următoare a Cupei, SCM Vâlcea o va întâlni pe Gloria Buzău.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, învinsă la mare luptă de Martincova. Ana Bogdan, în optimi la Chicago

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS