11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea are antrenor! Goran Kurtes va antrena fosta campioană a României

SCM Vâlcea are antrenor! Goran Kurtes va antrena fosta campioană a României

Sârbul Goran Kurtes este noul antrenor al formației SCM Vâlcea. Staff-ul echipei numără și alte noi achiziţii, printre care fosta jucătoare Mia Rădoi.

În noul an competitional, colectivul tehnic al echipei din Vâlcea va fi alcătuit din: Goran Kurtes (antrenor principal), Maria Rădoi (antrenor secund), Ildiko Kerekes Barbu (antrenor cu portarii) şi Aleksandar Tungunz (preparator fizic).

Goran Kurtes a mai antrenat în Serbia pe Mladost Backi Jarak, Crvena Zvezda Mokrin, Crvenka Crvenka, Hikinda și Jugovic Kac, iar în România pe Tomis Constanța și CSM Ploiești. În sezonul trecut, sârbul a fost secund la echipa vâlceană.

„Se știe că publicul din Vâlcea este cel mai bun din România și cât de mult iubește și susține echipa. Vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim și să ne atingem obiectivele împreună. Pentru mine este o mare onoare și un privilegiu să lucrez la Vâlcea”, a declarat Kurtes, într-un comunicat remis de Hotnews.

SCM Râmnicu Vâlcea a terminat sezonul pe poziția a treia, în spatele campioanei CSM București și a echipei din Baia Mare.

Citeşte şi: SCM Craiova continuă să se întărească! Extrema Roxana Cîrstea a ajuns în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS