14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova nu-şi permite paşi greşiţi cu Ploieşti şi Galaţi

SCM Craiova nu-şi permite paşi greşiţi cu Ploieşti şi Galaţi

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa două meciuri, la Cluj-Napoca, din cadrul etapelor 20 și 21 din Liga Națională de Handbal Feminin. Formația pregătită de Bogdan Burcea va întâlni echipele din Ploiești și Galați, joi şi vineri.

Prima partidă a craiovencelor va fi în compania formaţiei din Ploieşti, mâine, de la ora 14.45. În meciul tur, „leoaicele“ s-au impus cu 24-17, după un meci dominat cap-coadă. A fost una dintre puţinele victorii ale Craiovei în acest sezon, unul care trebuie uitat cât mai rapid. Apoi, vineri, va urma jocul cu CSM Galaţi, o formaţie care ne-a pus probleme în jocul tur. Partida este programată la ora 13.15.

Referitor la obiectivele pentru acest turneu, antrenorul principal al echipei oltene, Bogdan Burcea, a declarat la plecarea spre Cluj că cele şase puncte sunt obligatorii.

„Plecăm deciși să câștigăm ambele partide, dar și să revenim acasă cu tot lotul valid. Este o nouă deplasare obositoare, dar fetele sunt concentrate pentru a obține toate cele 6 puncte. Sunt convins că ne putem atinge acest obiectiv”, a declarat Bogdan Burcea.

Citeşte şi: SCMU Craiova încheie campionatul regular din LNBM cu două meciuri mai facile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS