11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalDuel infernal cu CSM Bucureşti pentru handbalistele Craiovei

Duel infernal cu CSM Bucureşti pentru handbalistele Craiovei

Handbalistele de la SCM Craiova sunt în faţa unui meci de „foc“ din cadrul etapei a 13-a din Liga Florilor. Elevele pregătite de Bogdan Burcea vor întâlni una dintre cele mai puternice formaţii la ora actuală din România, pe CSM Bucureşti, formaţie angrenată şi în Liga Campionilor. Partida este programată să se dispute joi, de la ora 16.00.

Gruparea din Bănie se află într-o creştere evidentă de formă, după ce în primele 11 etape a reuşit doar trei victorii. Ceea ce este drept, lotul Craiovei a fost decimat în prima parte de campionat, accidentările venind pe bandă rulantă, iar de aici şi rezultatele nesatisfăcătoare.

Înainte de pauza pentru jocurile echipei naţionale din cadrul turneului preolimpic, oltencele au obţinut o victorie pe cât de mare, pe atât de importantă, în faţa Dunării Brăila, o altă echipă care reprezintă România în competiţiile europene. A fost o victorie la limită, scor 28-27, dar care le-a dat mult mai multă încredere craiovencelor, care şi-au cam întregit lotul, spre bucuria tuturor.

Ultima victorie a alb-albastrelor în meciurile directe datează din 2018, atunci când s-au impus în Bănie cu scorul de 23-21. Din acel moment au urmat trei victorii categorice ale bucureştencelor.

Înainte de acest duel, SCM Craiova se află pe locul al 10-lea în clasament, cu 12 puncte, în timp ce gruparea lui Neagu este prima în ligă, cu 34 de puncte.

Citeşte şi: Şi la simplu, şi la dublu! Simona Halep va participa şi în proba de dublu de la Miami

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS