17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea, nicio șansă în fața lui Gyor. Campioana României rămâne fără puncte

SCM Vâlcea, nicio șansă în fața lui Gyor. Campioana României rămâne fără puncte

SCM Rm. Vâlcea a avut o misiune imposibilă cu Gyor, în primul meci disputat în 2021 în Liga Campionilor. Reprezentanta României a fost învinsă la o diferență categorică, de 17 goluri, scor 20-37 și astfel rămâne fără puncte după șase jocuri disputate în acest sezon.

După jocul SCM Vâlcea – Gyor sunt puține lucruri de spus, diferența fiind mult mai mare și decât la meciul tur din Ungaria, când adversarele s-au impus cu scorul de 38-31.

Gazdele au avut o absență notabilă, cea a Kristinei Liscevic, dar și cu ea în echipă ar fi avut șanse minime să încurce ultima câștigătoare a Ligii Campionilor. Pe lângă valoarea celor două loturi, diferența a fost făcută și la nivel de atitudine. Vâlcea a părut de la început o echipă învinsă, fiind depășită ușor în apărare. Nici măcar după 12-19 la pauză nu a avut o schimbare de atitudine. Gyor a fost cu adevărat o mașinărie de handbal și chiar dacă la scorul de 28-15 (min. 42) a mai redus din viteză, tot a reușit să treacă dincolo de 35 de goluri.

SCM Vâlcea: Batinovic, Hosu, Ciucă – Minevskaja (4), Gonzalez (3), Florica (3), Aardahl (3), Trifunovic (3), Fernandez (2), Elghaoui (1), Lopez, Nikolic, Dăscălete, Bucur, Stamin, Lupei (1).

De săptămâna viitoare, datele problemei se pot însă schimba. SCM va juca în deplasare cu Podravka, adversară directă în lupta pentru locul 6.

Citește și: Liga 1 | FC Viitorul a început anul cu victorie. Hermannstadt a avut o replică bună

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS